Auto huren Palermo

Palermo, de hoofdstad van Sicilië, is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, cultuur en gastronomie. Om de stad en de omgeving te verkennen is het huren van een auto een geweldige optie. Hieronder vindt u meer informatie over het huren van een auto in Palermo en alles wat u moet weten voordat u op pad gaat.
Palermo heeft verschillende autoverhuurbedrijven waar u een auto kunt huren. U kunt een auto huren bij de luchthaven van Palermo of in het centrum van de stad. Het is raadzaam om van tevoren een auto te reserveren, vooral tijdens de drukke zomermaanden. U kunt online een auto reserveren of ter plaatse een auto huren.

Auto huren Palermo vliegveld

Als u bij aankomst op de luchthaven van Palermo een auto wilt huren, vindt u verschillende autoverhuurbedrijven bij de aankomsthal. Deze omvatten grote internationale ketens zoals Hertz, Avis, Europcar en Enterprise. Het huren van een auto op de luchthaven is handig omdat u direct na aankomst kunt vertrekken en de stad en de omgeving kunt verkennen.

Parkeren Palermo

Als u een auto huurt in Palermo, moet u rekening houden met de parkeersituatie. Parkeren in de stad kan een uitdaging zijn, vooral in het historische centrum, waar de straten smal en kronkelig zijn. Er zijn verschillende parkeergarages in het centrum van de stad waar u kunt parkeren. U kunt ook op straat parkeren, maar houd er rekening mee dat parkeren op sommige plaatsen alleen is toegestaan ​​voor bewoners. Als u op straat parkeert, moet u een parkeerkaartje kopen en op uw dashboard plaatsen.
Huur een auto in Palermo
Populaire vakantie aanbieders
1. Tui
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9,1
4.55/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8,9
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
3. De Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9,4
4.55/5

Boek vandaag jouw vliegtickets naar Palermo

TUI
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
De Jong Intra
Op dit moment zijn er 127 vakanties beschikbaar.
9,4
4.55/5
Suntip
SUNtip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
VakantieDiscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
D-Reizen
Op dit moment zijn er 196 vakanties beschikbaar.
8,7
4.2/5

Autohuur Palermo

Het huren van een auto in Palermo geeft u de vrijheid om de stad en de omgeving op uw eigen tempo te verkennen. U kunt de prachtige stranden en baaien langs de kust bezoeken, of de prachtige bergachtige landschappen van het binnenland verkennen. Het is echter belangrijk om voorzichtig te rijden, vooral op de smalle en kronkelige wegen in de bergen.
Kortom, het huren van een auto in Palermo is een geweldige optie om de stad en de omgeving te verkennen. Zorg ervoor dat u van tevoren een auto reserveert, vooral tijdens drukke periodes, en houd rekening met de parkeersituatie in de stad. Met een gehuurde auto kunt u genieten van de prachtige bezienswaardigheden en geluiden van Palermo en Sicilië op uw eigen tempo.